Pizza-online.ro

Restaurant Atrium

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
Inchis
Închis

Date de contact

Piaţa Mică nr: 16

Sibiu, Sibiu

0723 28 74 86

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Atrium si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Doriţi să vă relaxaţi în voie la o cafea? Să citiţi în linişte un ziar? Sau să folosiţi internetul? Să ascultaţi muzică bună? Sau să staţi la o poveste cu prietenii? Sau pur şi simplu să pierdeţi timpul? (hmm, asta n-ar fi trebuit să spunem!) Pentru toate astea există ATRIUM CAFE: Seara? Eeeh, seara e altceva… adică mai specială: Serile de pian, teatru de cafenea, cu concertele cu renumite trupe din România, proiecţiile zilnice de fotografie fac ca Atrium Classic Cafe sa fie într-adevăr „o altfel de cafenea”: Cea mai bună cafea? Este o chestiune de gust… Acelaşi lucru este valabil şi pentru muzică: Indiferent ce gusturi aveţi în materie de cafea sau sunet (ok, nici chiar aşa…), vă invităm la noi: Casa Luxemburg din Piaţa Mică, lângă Podul Minciunilor:

Atrium din Sibiu va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Sibiu.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Atrium impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Atrium. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Sibiu, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Atrium din Sibiu.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!