Pizza-online.ro

Restaurant Aroma Copou

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

B-dul: Dimitrie Cantemir, Nr: 1

Vaslui, Vaslui

0743 123 333

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Aroma Copou si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul AROMA Copou își dezvăluie unicitatea prin cea mai frumoasă locație din Vaslui, dar mai ales, prin bucătăria elaborată, plină de gust și de culoare: Meniul savuros, creat pe parcursul anilor, dorește să vă satisfacă gusturile rafinate cu peste 250 de preparate, gătite a'la carte, iar din dorința de a se simți toți clienții bine, am adăugat o varietate de meniuri pentru copii: Atât bucătăria tradițională, cât și cea internațională se îmbină perfect cu specialitățile noastre, însoțite de cele mai alese vinuri: Pizza, preparatele din carne sau pește, fructele de mare, pastele, salatele, dar și cele mai delicioase deserturi vă așteaptă zilnic, între orele 10:00 – 24:00: La terasa noastră poți petrece clipe minunate, alături de familie, prieteni, într-un cadru elegant și intim, atât vara, cât și iarna: Luați o pauză de la muncă și aruncați o privire peste preparatele noastre încărcate pe site: Vă alegeți pofta, comandați, iar noi livrăm! Ne dorim ca fiecare persoană care a trecut pragul restaurantului să fie mai mult decât client::: Sperăm să ne devină prieten, pentru că:::"pe prieteni nu-i dezamăgești niciodată"! Bine ai venit la restaurantul nostru, prieten drag!

Aroma Copou din Vaslui va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Vaslui.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Aroma Copou impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Aroma Copou. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Vaslui, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Aroma Copou din Vaslui.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!