Pizza-online.ro

Restaurant Andreea

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Bulevardul Traian 114

Piatra Neamt, Neamt

735530897

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Andreea si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Redescopera ambianta familiala a unui local ospitalier si meniurile bogate, sanatoase si gustoase: Aceasta este invitatia noastra: Restaurant Andreea iti garanteaza ca vei petrece timp de neuitat: Ospatari amabili, meniu ca la mama acasa, preturi fara concurenta, pentru ca dumneavoastra sa va simtiti cel mai bine: Fie ca doriti sa petreceti o seara de neuitat, sa organizati un eveniment(nunta, botez, cununie, petrecere) sau vreti mancare la domiciliu, Restaurant Andreea va sta la dispozitie cu cea mai buna oferta din oras: Parca si simtiti mirosul unei paini proaspat coapte, a ciorbitei si preparatelor traditionale a caror aburi v-au lasat o amprenta profunda in memorie: Am creat acest local, pentru ca dumneavoastra sa simtiti ca cineva are grija de nevoile pe care le aveti: Restaurant Andreea: aici incepe placerea!

Andreea din Piatra Neamt va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Neamt.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Andreea impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Andreea. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Neamt, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Andreea din Piatra Neamt.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!