Pizza-online.ro

Restaurant Allegria

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Calea Republicii nr:33

Oradea, Bihor

0359 449 899
0770 115 268

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Allegria si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Allegria e o oaza de prospetime chiar in inima orasului Oradea:Putem gazdui pana la 80 de persoane in interior si 120 pe terasa, dar ne ocupam de fiecare in parte ca de cel mai drag oaspete: Pe langa preparatele pe care ne straduim sa le facem cele mai delicioase, echipa noastra va va oferi intotdeauna un zambet si o vorba buna, pentru ca ne dorim sa fim prima optiune de fiecare data cand planuiti un pranz cu familia, o seara cu prietenii sau o intalnire de afaceri: Pe un fundal muzical relaxant, va propunem un meniu divers care acopera o gama complexa de gusturi: Fara a fi sofisticati, punem calitatea pe primul loc si cautam sa va incantam cu experiente culinare inedite: Gatim numai cu ingrediente proaspete si cu multa daruire, iar toate acestea se vad in multumirea miilor de clienti carora le-am adus "Allegria" in suflet:

Allegria din Oradea va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bihor.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Allegria impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Allegria. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bihor, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Allegria din Oradea.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Oradea