Pizza-online.ro

Restaurant Agatha

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Iarmaroc nr: 30

Iasi, Iasi

723204524
770554595

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Agatha si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul AgathA a fost conceput ca o oază de confort şi rafinament, fiind un local intim şi elegant: Cu o atmosferă îmbietoare, un decor pregătit special pentru fiecare eveniment, căutăm să lăsăm o amprentă personalizată pentru dumneavoastră lăsându-vă să vă bucuraţi de fiecare moment petrecut la noi!

Agatha din Iasi va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Iasi.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Agatha impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Agatha. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Iasi, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Agatha din Iasi.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!