Pizza-online.ro

Restaurant Adamo

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Șoseaua Nordului 1C

Bucuresti Sector 1, Bucuresti

0723 070 707

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Adamo si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Adamo takes you on a culinary journey through Mediterranean cuisines and welcomes you in its cozy yet classy indoor lounge and terrace right beside Herăstrău Park: Here you can gather around the table with family and friends, but also pleasantly enjoy a formal business lunch or a casual night out:

Adamo din Bucuresti Sector 1 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Adamo impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Adamo. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Adamo din Bucuresti Sector 1.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!