Pizza-online.ro

Restaurant 7 Days

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Bd: Campia Libertatii nr 37

Bucuresti Sector 3, Bucuresti

769042751

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului 7 Days si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Imbinand eleganta cu rafinamentul si arta culinara cu serviciile de inalta calitate oferite de catre personalul special calificat, restaurant 7 Days devine locul ideal unde puteti petrece clipe de neuitat: Restaurant 7 Days a fost creat din pasiune pentru frumos si eleganta:

7 Days din Bucuresti Sector 3 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului 7 Days impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul 7 Days. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la 7 Days din Bucuresti Sector 3.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 3