Pizza-online.ro

Restaurant 14th Lane

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Șoseaua Orhideelor 15D

Bucuresti Sector 6, Bucuresti

0727 677 777

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului 14th Lane si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Un restaurant în București, unde simți că trăiești! Un restaurant ce, odată cu lăsarea serii, se transformă într-un paradis culinar, ce îmbină muzica live cu gustul deosebit, asezonate cu acorduri de chitară, ca odinioară! La final de săptămână, lasă voia bună să te ghideze într-un loc plin de evenimente de poveste – a true club with a taste for authentic food! 14th Lane este cameleonic, gata să fie descoperit – un concept inedit, food-court by day, true club by night! Un paradis al gustului desăvârșit, un restaurant bun în București, cum altul n-ai mai întâlnit! Muzica live face să vibreze întreg orașul București, în locul unde arta culinară te face să redescoperi micile momente prețioase alături de cei dragi! Într-o perfectă armonie cu toate gusturile din farfurie, muzica te va face să plutești, să te regăsești, să descoperi noi file din povești::: iar povestea 14th Lane – tu o trăiești! Aducem nostalgia secolului XIX la tine în farfurie, reinterpretată modern, de bucătari talentați, vizionari și pasionați – ce dau viață întregului local și gust autentic tuturor mâncărurilor create! Ei au creat meniul A la Carte, ce așteaptă să fie gustat de toți cei ce împărtășesc cu noi pasiunea pentru tradiție, pentru frumos, pentru viață:

14th Lane din Bucuresti Sector 6 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului 14th Lane impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul 14th Lane. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la 14th Lane din Bucuresti Sector 6.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 6